slider-homepage-sigma-shopping-center-2
slider-homepage-sigma-shopping-center-3
slider-homepage-sigma-shopping-center-4
slider-homepage-sigma-shopping-center-5
slider-homepage-sigma-shopping-center-6
slider-homepage-sigma-shopping-center-1
previous arrow
next arrow
slider-homepage-sigma-shopping-center-6
slider-homepage-sigma-shopping-center-5
slider-homepage-sigma-shopping-center-4
slider-homepage-sigma-shopping-center-3
slider-homepage-sigma-shopping-center-2
slider-homepage-sigma-shopping-center-1

VREI SĂ AFLII PRIMUL CELE MAI BUNE OFERTE DIN SIGMA? ÎNSCRIE-TE CHIAR ACUM!

OARE CE VREI SĂ FACI AZI ÎN SIGMA?

Să te relaxezi, să dansezi sau să iți pui norocul la încercare

E seara și nu știi ce să faci? În Sigma Center poți să găsești o gamă largă de activități. Dacă îți plac pariurile sportive, poți intra să pui 1, 2 sau X în și să pariezi pentru echipa favorită. Pentru cei care se simt norocoși, clubul Seven le stă la dispoziție cu o gamă largă de jocuri de noroc. Iar petrecăreților le promitem o seară de neuitat în clubul NOA, alături de artiști consacrați ce sunt mereu invitați ai clubului. 

Să cauți un cadou sau să-ți reînnoiești garderoba

Se apropie aniversarea unui prieten și nu știi ce să-i iei? În Sigma Center găsești magazine de cadouri, ai unde chiar să le și personalizezi, iar de la Pralina poți să cumperi cel mai delicios tort. Dacă vrei să mergi pe ceva clasic, găsești în librăria noastră variante de cărți pentru toate vârstele și preferințele. Poți să-ți faci și ție un cadou și să intri la Pepco unde găsești haine de sezon, pentru întreaga familie, dar și accesorii pentru casă.

Să savurezi o cafea, un prânz de afaceri sau o cină relaxantă

Sigma Center îți oferă o gamă variată de restaurante, fie că e vorba de micul dejun, prânz sau cină. Dimineața poți savura un sandwich la Subway unde chiar ai ocazia să-l creezi după propriile preferințe. Dacă vrei un prânz sănătos, poți să te răsfeți cu o supă cremă sau cu o salată delicioasă de la Salad Box. Seara, poți servi cina, lângă un pahar de vin, la Marty, iar dacă ești un împătimit al sporturilor, poți să urmărești meciurile preferate live. 

Unde ne aflăm

Sigma Shopping Center este localizat pe strada Republicii nr. 109, la congruența a 5 cartiere rezidențiale majore ale Clujului și în proximitatea zonelor studențești (facultăți și cămine) și a serviciilor medicale (numeroase spitale și clinici private) într-un spațiu urban cu trafic intens, dar cu acces facil. Localizat pe o arteră principală a orașului, este deservit excelent de serviciile de transport public.

La o distanță de doar 5 minute de centrul orașului, reprezintă un important loc de atracție din perspectiva serviciilor și divertismentului, fiind gazda a numeroase firme importante la nivel național și internațional.

Amplasamentul Sigma Shopping Center înseamnă conectivitate rapidă cu orice parte a orașului, acces facil dinspre 3 străzi principale ale orașului, folosind atât mașina individuală, cât și transportul public, distanțe ce pot fi parcurse pe jos până la repere educaționale, culturale și de asistență medicală importante ale orașului.

Vrei să ne contactezi?

Republicii, Nr. 109,
Cartier Zorilor, Cluj-Napoca

0364-413-529

inchirieri@sigmacenter.ro