sigma-center-1
sigma-center-2
sigma-center-3
sigma-center-4
sigma-center-5

Sigma Center

Despre Sigma

Sigma Business Center face parte dintr-un complex imobiliar important al orașului Cluj – Napoca alături de Sigma Shopping Center. Apariția acestora este strâns legată de cererea venită de la un nucleu reprezentat de niște companiii ce ne sunt și azi clienți, de a valorifica patrimoniul fizic al societății Electrosigma SRL ce se ocupa până în 1998 de producția de utilaje și aparate electronice și de a le găsi și lor un spațiu pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime. Astfel, a început transformarea fostei “clădiri IEIA“, într-unul dintre cele mai moderne amplasamente de dezvoltare a afacerilor din Transilvania sub denumirea SIGMA CENTER.

Istoric

De două decenii. Sigma Business Center se adaptează continuu astfel încât să răspundă prioritar nevoilor în schimbare ale clienților și angajaților din clădire. Pornită ca un răspuns la cererea unor companii de a avea un loc modern în care să își desfășoare optim activitatea, clădirea s-a modificat și serviciile noastre s-au dezvoltat în strânsă legătură cu nevoile reale ale chiriașilor noștri.

Clădirea

SIGMA CENTER cuprinde un ansamblu format din trei corpuri.

Sigma Center dispune de parcare supraterană cu 350 de locuri.

Suprafata inchiriabila de 21.500mp este pentru cele 3 cladiri din care 2 de birouri cu 15.500mp si 6.000 mp centru comercial

Serviciile Noastre

Confortul este foarte important de aceea toate spaţiile închiriate în centrul de birouri beneficiază de servicii de administare şi utilităţi pe spaţiile comune:

     acces controlat
     pază şi securitate 24h din 24h
     curăţenie şi întreţinere
      încălzire şi climatizare
     energie electrică   

Unde ne aflăm

Cluj-Napoca este considerată capitala Transilvaniei, cel mai vibrant oraș cultural, un hotspot educațional și de formare la toate nivelurile, un centru economic și de afaceri prosper.

Pe parcursul ultimilor ani, orașul a cunoscut o efervescență fără precedent, ajungând să devină un pol de dezvoltare regională prin prisma complexității serviciilor pe care le poate acoperi, în special datorită bunei pregătiri a forței de muncă. Are o populație de 350.000 de locuitori permanenți și încă 80.000 de studenți în universitățile clujene.

Cum Ajung?

Sports car free icon

Cu autoturismul propriu se poate parca în parcarea SIGMA CENTER

Cum Ajung?

Pedestrian Man free icon

Pe jos la 20 de minute de Piaţa Unirii sau de Primăria Cluj-Napoca

Front of bus free icon

Cu mijloacele de transport in comun, autobuzele 35, 43, 43B, 43P, 45, 50, 46, 46B