Locație și Orașul

Cluj Napoca

Cluj-Napoca este considerată capitala Transilvaniei, cel mai vibrant oraș cultural, un hotspot educațional și de formare la toate nivelurile, un centru economic și de afaceri prosper.
Pe parcursul ultimilor ani, orașul a cunoscut o efervescență fără precedent, ajungând să devină un pol de dezvoltare regională prin prisma complexității serviciilor pe care le poate acoperi, în special datorită bunei pregătiri a forței de muncă. Are o populație de 350.000 de locuitori permanenți și încă 80.000 de studenți în universitățile clujene.
Cluj-Napoca are câte ceva de oferit fiecăruia: angajați, companii, investitori imobiliari. Trendurile favorabile din punct de vedere economic și demografic ale Clujului se bazează pe forța de muncă bine-pregătită și continuu alimentată de mediul academic bine dezvoltat, dar și de unul dintre cele mai bune raporturi între productivitate și costul muncii în Europa de Est. Și pentru că poveștile de success atrag și mai multe povești de success, efervescența ce caracterizează Cluj-Napoca a transformat orașul în principala țintă când vine vorba de migrația internă prin standardele de viață ridicate pe care le oferă, orașul dezvoltând o strategie de stimulare a economiei prin parteneriate cu universitățile locale bazate pe inovare, tehnologizare, cercetare, IT.

Locație excelentă

Localizat în Cluj-Napoca, pe Str. Republicii 109, Sigma Center se află la 5 minute de mers pe jos de centrul orașului, lângă campusul Universității Tehnice și două dintre sediile sale, dar beneficiind și de efervescența imobiliară fără precedent, prin amplasamentul lângă două cartiere noi, Europa și Bună Ziua. Întreaga zonă de birouri este atractivă și profesională.

Accesibilitate și conectivitate

Amplasamentul Sigma Business Center înseamnă conectivitate rapidă cu orice parte a orașului, acces facil dinspre 3 străzi principale ale orașului, folosind atât mașina individuală, cât și transportul public, distanțe ce pot fi parcurse pe jos până la repere educaționale, culturale și de asistență medicală importante ale orașului.
Sigma Center este bine poziționat, la congruența a 5 zone rezidențiale majore și a unor artere importante ale orașului (Calea Turzii/ Strada Observatorului, Strada Republicii), la 1 minut de stația de autobuz, fiind deservit excelent de 8 linii directe de transport în comun, de 35o de locuri de parcare și având un acces facil prin două intrări (din strada Republicii și din strada Observatorului).

Proximitate și comoditate

Sigma Center are o excelentă vizibilitate și poate fi ușor accesat dinspre orice cartier clujean, dar și dinspre comunele și orașele satelit din jurul orașului. Proximitatea față de casă, naveta ușoară, conectivitatea rutieră au devenit aspecte foarte importante pentru angajați. Proximitatea cu galeria comercială Sigma de la parter, cu numeroase restaurante, cafenele, bancomate, bănci și alte servicii, dar și distanțele scurte până la școli și grădinițe, centre medicale de prestigiu sunt vitale pentru confortul angajaților. Toate acestea au un efect benefic pentru starea lor de bine și alături de facilitățile puse la dispoziția lor, contribuie semnificativ la strategia clienților noștri cu privire la atragerea de noi talente.

 

Principalele companii situate în Cluj-Napoca sunt:


ACCENTURE, AROBS, BANCA TRANSILVANIA, BOMBARDIER, BOSCH, DE LONGHI ROMANIA, ELECTROSIGMA, ELECTROGRUP, EMERSON, ENDAVA, ENERGOBIT, FARMEC, FRIESLAND CAMPINA ROMANIA, FUJIKURA, GENPACT, HUAWEI, IQUEST TECHNOLOGIES, KUNDEN BROKER, MOL ROMANIA, NTT DATA, OFFICE DEPOT, POLUS TRANSILVANIA COMPANIE DE INVESTITII (VIVO), PRODVINALCO, RONDOCARTON, SECPRAL, SOFTVISION, SYKES, TERAPIA SUN PHARMA, YONDER.

Principalele Clădiri de birouri din Cluj-Napoca:

AMERA TOWER, CITY BUSINESS CENTER, CLUJ BUSINESS CENTER, CLUJ CITY CENTER, IQUEST CENTER, IULIUS BUSINESS CENTER, LIBERTY TECHNOLOGY PARK CLUJ, MAESTRO BUSINESS CENTER, NOVIS PLAZA, NTT DATA CENTER, OLIMPIA BUSINESS CENTER, POWER BUSINESS CENTER, SIGMA BUSINESS CENTER, SILVER BUSINESS CENTER, THE OFFICE, THE CUBE, UNITED BUSINESS CENTER 1 & 2, VIVIDO BUSINESS CENTER.

Mall-uri :

VIVO (POLUS CENTER), IULIUS MALL, SIGMA SHOPPING CENTER, CENTRAL, PLATINIA.

Hipermarketuri, supermarketuri și diferite magazine, situate în Cluj-Napoca aparținând rețelelor internaționale sau naționale:

• Hypermarketuri: AUCHAN, CORA, CARREFOUR,
• Cash & carry: METRO, SELGROS,
• Do it yourself: ARABESQUE, BRICO DEPOT, DEDEMAN, LEROY MERLIN, PRAKTIKER,
• Supermarketuri: KAUFLAND, MEGA IMAGE,
• Discount stores: LIDL, PENNY MARKET, PROFI,
• Retail (fashion): (INDITEX GROUP – ZARA, BERSHKA, PULL&BEAR, STRADIVARIUS, MASSIMO DUTTI), C&A, H&M, NEW YORKER, LC WAIKIKI, DEICHMAN, PEPCO, RESERVED
• Toys: NORIEL, TAKKO, DINO LAND, LEGO,
• Sport: DECATHLON, HERVIS SPORT, INTERSPORT,
• Beauty: DM, DOUGLAS, MARIONNAUD, SEPHORA,
• Electrocasnice: ALTEX, MEDIA GALAXY,

Mobilier, decorațiuni pentru locuințe:

CASA RUSU, JISK, KALENDA, ROVERE