IRODAHELYISÉGEK

MODERN ÉPÜLET – KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS – KIFOGÁSTALAN SZOLGÁLTATÁSOK – EGYEDI FELSZERELTSÉG

A Sigma Business Center a kolozsvári üzleti közösség jelképe, olyan márka, amely egyenértékű partnereinek jólétével és sikerével. Ez nem csak egy modern irodaház, hanem egy egész komplexum, amely jó közérzetet, virágzó üzleti környezetet, meleg és barátságos légkört, termelékeny irodahelyiséget jelent. Az épületvezetés kiváló szolgáltatásokat kínál, amelyek valódi támogatást nyújtanak a bérlők vállalkozásai számára, míg az alkalmazottak igényeinek kielégítését a felszereltség biztosítja.

A multifunkcionális ingatlankomplexum három épületből áll, amelyek összterülete 26.000 négyzetméter: két modern „A” szintű irodaépület – az egyik P + 8 emelettel, bejárata a Republicii utca felől, a másik P + 6 emelettel, bejárata az Observatorului utca felől és egy földszintes kereskedelmi egység. Ideális elhelyezkedésével a Sigma Center egy minőségi épületet képvisel, amely rugalmasan válaszol ügyfelei igényeire, nyílt terű és zárt irodákat egyaránt kínál. Az épületben rendelkezésre álló bérleti egységek 85 nm-től kezdődnek, és az átlagos bérelhető alapterület szintenként 650 és 1300 nm között van. Az épület minden szintjén 3 mellékhelyiség található. Az épületbe való belépést 3 előcsarnok segíti, külön recepciós egységekkel – kettő a Republicii utca felől, egy pedig az Observatorului utcán található. A két irodaépületbe (P+8 és P+6) való bejutást 6 felvonó segíti, amelyek közül kettő panorámás, egyenként 1000 kg terheléssel, és 2 belső lépcsőház található az épületekben. A Sigma Centerhez 350 felszíni parkolóhely tartozik, melyeket az első 30 percben ingyenesen lehet használni, az alkalmazottak pedig az előnyös előfizetési rendszert választják. A parkolóba való belépést biztonságos hozzáférési ponton keresztül lehet megoldani (sorompó), a parkoló őrzött a nap 24 órájában.

A fejlődőképes vállalatok felismerik, hogy a munkahelyi környezet nagyban hozzájárul bármely üzleti stratégia sikeréhez. Az irodahelyiség nemcsak a termelékenységet, hanem a személyzet munkavégzését és elkötelezettségét is befolyásolhatja. A munkavállalók elvárásai mára megváltoztak. Új tehetségek bevonzása és az egyének munkahelyi viselkedésében bekövetkező változások a vállalatok számára jelenleg a legfontosabb kihívások. A munkahely a munkafolyamat és a tapasztalat kombinációja – amit teszünk, és ahogyan érezzük magunkat. A megfelelő kombináció nagyobb elkötelezettséget eredményez, ami végső soron befolyásolja a termelékenységet.

Miben különbözünk más hasonló célú épületkomplexumtól?

Success free icon  MODERN ÉPÜLET – BIZTONSÁGOS KÖRNYEZET ÉS KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

A Sigma Business Center egy modern irodaház, amelyet folyamatosan fejlesztünk az iparágban elérhető legújabb technológiai innovációkkal, valamint a hatályos biztonsági és fenntarthatósági előírásoknak megfelelően, hogy biztonságos munkakörnyezetet, alacsony üzemeltetési költségeket és valódi támogatást biztosítsunk ügyfeleink üzleti vállalkozásai számára. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy folyamatosan fejlesszük azt, amit ügyfeleink értékelnek márkánkkal kapcsolatban, és folyamatosan törekszünk arra, hogy üzleti tevékenységünket a lehető leghatékonyabbá tegyük ügyfeleink számára.

Success free icon  TELJES MEGOLDÁS AZ ALKALMAZOTTAK
SZÁMÁRA

Az irodaépület elhelyezkedése, könnyű megközelíthetősége, kiváló összeköttetése, nagyszerű környezete és számos fontos orvosi és oktatási központ közelsége, valamint a felszereltség együtt egy kellemes munkakörnyezetet teremt, amely valóban támogatja a termelékenységet és hozzájárul az alkalmazottak jólétéhez. A földszinten található kereskedelmi és szolgáltatásokat nyújtó központ az ügyfelek számára elérhető teljes megoldás részévé válik azáltal, hogy támogatja az épületben zajló tevékenységeket (számos bank, ATM, gyógyszertár, kávézó, gyorséttermek, papíráru-üzlet és mások, az ügyfelek valós szükségleteit kielégítő szolgáltatások), valamint hozzájárul a munkavállalók munka-magánélet egyensúlyához (szupermarket, étterem, rekreációs terület). Az épület elhelyezkedése önmagában értékes és vonzó, mert megkönnyíti az ingázást, a jó közérzet fenntartásával, hozzájárulva a termelékenységhez és a munkahelyi hatékonysághoz.

Success free icon KIVÁLÓ SZOLGÁLTATÁSOK – GYORS ÉS HATÉKONY MŰSZAKI-ADMINISZTRATÍV TÁMOGATÁS

Hosszú történelemmel rendelkezünk, amely ügyfeleink jóléte iránti valódi érdeklődésen alapul, mivel prioritásként kezeljük igényeiket. Partnereink hosszú távú bizalma motivált minket, és verhetetlen szolgáltatások nyújtásához vezetett.
A Sigma Business Center-t kiválóan irányítja egy dedikált vezetői csapat, amely folyamatos adminisztratív támogatást nyújt, hogy ügyfeleink üzleti életükre tudjanak összpontosítani. A valódi partnerség iránti elkötelezettség mellett a menedzsment rugalmas megoldásokat és valóban fontos eszközök fejlesztésében nyújt támogatást ügyfeleink üzleti életéhez. Az adminisztratív csapat sikere a kapcsolat egyszerűségén, a gyors reakció készségen, megfelelő időben való közbelépésen és az ügyfelek számára rendelkezésre álló technológiai erőforrásokon, műszaki képességeinken és különösen a probléma és megoldás nyomon követésén és utólagos támogatáson alapul.

FELSZERELTSÉG

Az ügyfelek által leginkább keresett és értékelt funkciók:

A. Elhelyezkedés & Megközelíthetőség

a. Állandó jelleggel őrzött parkoló
b. Buszmegálló 100 méterre az épülettől
c. 24 órás / a hét minden napján működő hozzáférés 2 bejáraton keresztül (Republicii és Observatorului utcák felől)
d. 3 előcsarnok, 6 felvonó

B. Rekreációs lehetőségek

a. Hagyományos és gyorséttermek
b. Kávézók
c. Kereskedelmi egység szupermarkettel, papíráru, gyógyszertár
d. Szolgáltatások széles skálája a földszinti kereskedelmi galériában: bankok, ATM, valutaváltó iroda, szépségszalon, ruhatisztító
e. Közös rekreációs terek

C. Szolgáltatások

a. Recepció és nyitva tartás 24/24
b. Biztonságos hozzáférés
c. Órára bérelhető konferenciatermek – a költséghatékonyság fő forrása azáltal, hogy nem monopolizál bérelt helyiséget az ügyfeleinktől. Ugyanakkor az üzleti találkozások minden előnyét biztosítja, amikor erre szükség van.

d. Telefon és optikai szálas internet az épületben lévő intervenciós csapattal
e. Takarítási szolgáltatások – belső csapatokkal, melyeket az épület adminisztrációja irányít, ami lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy vállalkozásaikra koncentrálják erőiket.
f. Műszaki támogatás és intervenciós csapatok meghibásodás esetén, ami biztosítja a tevékenység folytatását a lehető legrövidebb időn belül és nincs hatással ügyfeleink vállalkozására.
g. Tervezési, építészeti és mérnöki szolgáltatások elkötelezett, belső csapatokkal, az ügyfél kérésére.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

A Sigma Business Center egy többfunkciós irodaház, amelynek hasznos felülete 26.000 négyzetméter, és a következőkből áll:
• „A” osztályú irodaház P + 8 emelettel – megközelíthető a Republicii utca felől,
• „A” osztályú irodaház P + 6 emelettel – megközelíthető az Observatorului utca felől.
• 7.000 négyzetméteres kereskedelmi galéria a földszintes szomszédos épületben – megközelíthető mind az Observatorului, mind a Republicii utcákról.

Az épületek jellegzetességei

SZERKEZET ÉS HOMLOKZAT

• magassága: 3,6m;
• az épület szerkezet kétirányú előre gyártott vasbeton elemekből készült, 6, illetve 3, egyenként 6 méteres nyílással;
• a lemezek előre gyártott csíkokból készültek, amelyek 1000 kg-os terhelést bírnak el;
• a homlokzat alumínium függönyfalakkal és hőszigetelt nyílászárókkal készült;
• a belső tér tagolása könnyűsúlyú gipszkarton falakkal történik.

Fűtés, szellőztetés, légkondicionálás

• központi fűtési rendszer egy magán központon keresztül, 1790 kWh teljesítménnyel
• légkondicionáló rendszer klímaberendezéssel, hűtővel és VCV-vel (mind a fűtéshez, mind a hűtéshez)
• szellőztető rendszerek, légkezelő központ és szellőztető berendezések

ÉPÜLETBIZTONSÁG – TŰZVÉDELEM

• az egész irodaház teljesen felszerelt tűzoltó rendszerekkel, belső tűzcsapokkal, tűzoltó készülékekkel és tűzérzékelő berendezésekkel – érzékelőkkel és központi tűzjelző és riasztóállomással, optikai és hő figyelő érzékelőkkel rendelkezik. Tűz esetén a bérlőket a BMS-en érzékelhető hangjelekkel riasztjuk.
• megvilágított vészkijárat-jelölés
• CCTV megfigyelő rendszer az egész épületben
• beléptető rendszerek közös helyiségekhez és kereskedelmi területekhez
• betolakodó észlelési rendszer és riasztás.

ÉPÜLET MENEDZSMENT

• ultramodern BMS rendszer (komplett megfigyelő rendszer az egész épületben)
• a berendezések automatizált megfigyelése: hűtőberendezések, beléptető rendszerek, CTA, hőközpont, felvonók, pompák, VCV és megvilágítás
• tűzvédelmi egység: automatikus figyelő és tűzjelző rendszer minden helyiséghez.

ENERGIAFORRÁSOK

• beépített teljesítmény: 1980kW 220 V és 380 V feszültségnél;
• minden emelet a 380 V háromfázisú tápegységhez van csatlakoztatva;
• az épületben elérhető elosztó rendszerek: erős áram, gyenge áram és világítás.
• az áramfogyasztás mérése az egyes bérleti helyiségek esetén külön-külön történik
• generátor és UPS berendezés az üzleti tevékenység folytonosságának biztosításához
• éjszakai világítás

BREAAM TANÚSÍTVÁNY

• A SIGMA BUSINESS CENTER BREEAM tanúsítvánnyal rendelkezik. A jelenlegi tanúsítás 2019 decemberétől érvényes – KIVÁLÓ az ASSET PERFORMANCE (épület teljesítmény) és a BUILDING MANAGEMENT (épület menedzsment).