sigma-center-1
sigma-center-2
sigma-center-3
sigma-center-4
sigma-center-5

Sigma Center

A Sigmáról

A Sigma Business Center Kolozsvár fontos ingatlankomplexumának része, a Sigma Shopping Centerrel együtt. Megjelenése szorosan kapcsolódik egy húsz évvel ezelőtti kéréshez, melyet olyan cégekből álló csoport fogalmazott meg, amely továbbra is ügyfelünk. Azt javasolták, hogy értékesítsük az Electrosigma SRL ingatlanvagyonát, amely 1998-ig elektronikai berendezések és készülékek gyártásával foglalkozott, és biztosítsunk nekik olyan helyiséget, ahol optimális körülmények között folytathatják tevékenységüket. Így kezdődött a korábbi „IEIA épület” átalakulása Erdély egyik legmodernebb üzleti fejlesztési helyszínévé, SIGMA CENTER néven.

Történelmi

Az elmúlt húsz évben a Sigma Business Center folyamatosan alkalmazkodott az épületben helyiséget bérlő ügyfelek és alkalmazottak változó igényeihez. Válaszként az egyes vállalatok által kifejezett igényekre, az épületet folyamatosan korszerűsítjük és szolgáltatásainkat fejlesztjük, hogy tevékenységüket modern irodahelyiségekben optimális körülmények között folytathassák, és együttműködünk bérlőinkkel valódi igényeik kielégítése érdekében

ÉPÜLET

A Sigma Center három épületrészt tartalmaz.

A Sigma Centernek van egy 350 férőhelyes parkolója.

A három irodaház bérelhető területe 21.500 m2.

Szolgáltatások

A kényelem nagyon fontos, ezért az irodaközpontban minden bérelt helyiség a következő adminisztrációs szolgáltatásokat kapja, de ugyanakkor közös helyiségekben is:

     ellenőrzött beléptetés
     biztonsági és őrző védő szolgáltatás a nap 24 órájában
    takarítás és karbantartás
    fűtés és légkondicionálás
     elektromosság   

Hol találsz meg?

Kolozsvárt Erdély fővárosának tekintik, amely a legélénkebb kulturális város, oktatási és képzési központ, virágzó üzleti és gazdasági központ.
Az utóbbi években a várost kivételes pezsgés jellemzi, valamint regionális fejlesztési pólussá vált, tekintettel a szolgáltatások összetettségére, különösen a jól képzett munkaerő miatt. Lakossága 350 000 állandó lakos és további 80 000 hallgató a kolozsvári egyetemeken.

Cum Ajung?

Sports car free icon Személygépkocsival való megközelítés esetén a parkolás a SIGMA CENTER parkolójában lehetséges.

MEGKÖZELÍTÉS

Pedestrian Man free icon 20 perc séta a Főtérig (Piata Unirii) és a Kolozsvári Polgármesteri Hivatalig.

Front of bus free icon

Tömegközlekedéssel 35, 43, 43B, 43P, 45, 50, 46, 46B. autóbusszal. A buszmegálló 100 méterre található.